tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Mitähän tästä Samoksesta tullee 'isona'...?


Tämä hatuntekele kun on jo toinen versio. Toukokuinen kesähattu oli lopulta liian löterö päässäpidettäväksi, joten eilen yksivärinen vihreä myssy muuttui raidalliseksi.

Lanka: Samos (50% puuvillaa, 50% akryyliä), menekki 91 g
Koukku: 2,5
Malli: Novita Kesä 2006 malli 31 (mutta kun mun päänympärys ei tod. ole 52 cm, ja koska tiiviimmän ja ryhdikkäämmän hatun toivossa koukuttelin reilusti suositusta pienemmällä koukulla -> silmukoita omavaltaisesti lisäiltyäni lopputulos näyttää erimalliselta kuin mitä lehden kuvassa)

En oikein tiedä tykkäänkö vai en Samoksesta. Näin helteellä se tuntuu liian keinokuituiselta ja virkatessa sain langan halkeilemaan (...kuka käski liian pienellä koukulla virkkaamaan...). Hatussa Samos tuntuu (edelleen) ryhdittömältä, joten pahasti vaikuttaa siltä ettei lankaparka ole vieläkään löytänyt lopullista olomuotoaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on Samoksen kanssa vähän sama ongelma. Sen koostumus (voiko niin sanoa?-) on ihana, mutta kaikki mitä siitä tekee, on poikkeuksetta jotenkin...ryhdittömiä. Hamstraan sitä silti kun se on niin kivan tuntunen lanka :) Sama ongelma mulla on Palman kanssa.

Katjuska kirjoitti...

Mitenkäs Menita on auki lauantaina? Mennäänkö keskustan Menitaan ja siitä syömään? Aamusta yritän keretä Marimekon myymälään Hertsikkaan naapurin kaverin kanssa ja sen jälkeen onkin sopivaa mennä ostamaan lankoja ja sitten syömään :)