maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Toinenkin Suvi-paita


Lapsen raglanpusero
Lanka: Suvi (100% puuvilla), menekki 198 g
Puikot: 3 mm pyörö
Malli: Kauneimmat Käsityöt 3/2006 malli 22 (kauluksesta jätin tässäkin pois mallissa olleen rullautuvan reunan)
Koko:
2 v /92 cm

Suvia tuli hamstrattua sen verran että oli aineksia toiseenkin neuleeseen. Pusero valmistui vauhdilla kun tajusin tehdä vartalon pyöröneuleena kainaloihin asti. Oikea aivoton auringonottoneule :) En muista olenko aikaisemmin tehnyt raglanhihoja, mutta tämä ohje - kun ensin opin sitä lukemaan... - oli ihan hyvä ja hihoista tuli mieluisat. Eikä niitä kammoamiani yhdistämissaumoja tullut tässä puserossa kuin hihoihin. Olishan mulla kyllä ollut hihojen tekoon vaikka 30 cm pyöröpuikotkin, mutta enpä sitten tällä kertaa käyttänyt niitä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No vähänkö oot nopsa neulomaan! Kiva paita tämäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Oh, noinko hieno se oikeesti onkin! Tuo sama neulehan se mullakin on pojalle tulossa, nyt tosin vielä vasta aluillaan. Lanka ja väritkin ovat samat. Teen vain paljon isomman, kolmevuotiaalle. Tää sinun nopeesti valmistunut neuleesi motivoi lisää!

Anna kirjoitti...

Voi kun nätti! Ihana tuo vaaleenvihree värinä. Kukakohan pikku-ukon keskeneräsen raglanin tekis valmiiks...

Katjuska kirjoitti...

Ihanat neuleet lapsosille!

Mulla on kanssa tuota Suvi-lankaa useampaan lasten neuleeseen. Nyt on eka tulossa, raidallinen versio tällä kertaa. Niitä vielä toinen perään ja sitten voisikin harkita yksiväristä.

Tiina kirjoitti...

Taas kerran hieno paita! Liian tehokasta toimintaa, tässähän tulee ihan kateelliseksi.. :)

valipala kirjoitti...

Kiitän jälleen kannustuksesta :) Ja tunnustan että mhk:n Ideat todeksi blogin haavelistaa vilaistessa tajusin, että mullahan on tämän pusero-ohje 'jossain'.. Sitten vaan ankaran selaussession jälkeen pusero puikoille. Mukavaa kun toisen blogista löytää tutun kuvan ja pääsee toimeen; kun tämäkin neule oli to-do listalla heti lehden hankittuani, oli vaan päässyt hetkeksi unohtumaan..
mhk: Kiitos vielä vinkkauksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kiva. Aina hyvä mieli kun joku saa vinkkiä ja ideoita. Ja kiva saada niitä itsekin muilta. Siitä hyvä juttu tää bloggaus, antoisaa! Perästä tuun tuon puseron kanssa, esittelen sitten joooooskus... on niin paljo projekteja kesken samaan aikaan.

Katjuska kirjoitti...

Saisinko muuten lainata tätä ohjetta, ellen löydä lehteä mistään itselleni?

valipala kirjoitti...

katjuska: Lehti kyllä joutaa lainaan! Otan lauantaina mukaan.