lauantaina, kesäkuuta 10, 2006

Alpakoita


piti kuvata heti kun kaupasta kotiin pääsin. Lanka on uskomattoman pehmoista ja nämä kerät haluavat pipoksi tai kahdeksi.

Kaupungista ostin myös muutaman pussin Kool-Aideja (Behnford'silta). Väreistä enemmän joskus myöhemmin. Ehkä.

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tehdäänkö Jussina Kool-Aideista lankataikoja :D Millasia lankoja aattelit värjätä? Lämmintä viikonvaihdetta toivottelee Kälykotilanka

valipala kirjoitti...

Sehän sopis hyvin juhannustunnelmaan - väripatojen hämmentely ;) Kun tuo saunisten teko tökki, niin pitäisköhän suosiolla värjätä tuota v.vihr. Nallea vähän ärjymmän väriseksi.. pittää miettiä..

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitä värejä siellä oli? Olen menossa torstaina Helsinkiin, kannattaako mennä hakemaan??

Katjuska kirjoitti...

Milloin mennään uudelleen Menitaan? Mun pitää paikallistaa ruusujakkuun langat. Ja kuulemma TT lopettaa Garnstudion lankojen maahantuonnin. Pitää ennen sitä ostaa langat ja varastoon hieman...ihan vaan varuiksi ;)

valipala kirjoitti...

lellu: Värit oli hyvin luonnon'mukaisia'; luonnonvalkoista, maitokahvinsävyistä ruskeaa (=nuo mitä minä ostin), ainakin pari muuta ruskean/beigen sävyä, sinertävä harmaa ja olikohan vielä jotain tummempaa ruskeaa(?) Pääartikkeli liikkeessä on valmiit alpakkavaatteet. Baby-alpakkaisia lankakeriä (50g) oli esillä korillinen ja myynnissä on lankaa myös 1kg kartioina.

katjuska: Lauantaina?!?

Katjuska kirjoitti...

No, höh! La reissussa. Mutta sitten eka.

Ei tuota kaupan linkkiä olisi saanut laittaa julkiseksi. Arvaa kuka menee ostamaan brittiruokaa jne huomenna töiden jälkeen :) Uhkasin miestä jo haggis-aterialla :)