perjantaina, elokuuta 11, 2006

4½ tunnin

(Opalit ja dropsit sulassa sovussa -
kuvausassistentti ei malttanut pitää näppejään irti silke-tweedistä...)

'äitiysvapaalla' ehtii viiteen lankakauppaan. Ois ehtinyt kuuteenkin jos se kuudes olis ollut auki...
Haeskelin petroolin väristä (juu, Woolista löytyy), mutta puuvillan tmv. tyyppistä lankaa huivinvirkkausmielessä.
Aloitin Vihreästä Vyyhdistä ja puodin availua seuratessa ehdin hörpätä kahvit Hakaniemen hallin yläkerran kahvilassa. Tilaamalla olisin saanut VV:stä aivan upean pehmeää Online merinoa, mutta väri ei ihan kuitenkaan ollut se oikea.

Jatkoin Priimaan, mutta ei sielläkään sitten ollut muuta kuin ihanaa alpakkaa. Jota jo ostin aiemmin ja kokeilin koukutakin, mutta lanka ei viihtynyt koukulla vaan halusi puikoille.

Ratikalla pääsin ajelemaan (pitkästä aikaa!) ja Senaatintorin reunalla kävin tutustumassa Sypressin valikoimiin. Ei petroolia.
Matka jatkui Mannerheimintietä pohjoiseen. Nron 91 kohdalla pysähdyin toteamaan että
PAG-putiikissa oli lappu luukulla. Helteen tainnuttamana piti kuitenkin poiketa naapurissa olevaan luomukauppa Elotuuleen. Ja ei tarvinnut tyhjin käsin jatkaa matkaa kun ostin lapsukaisille BeeBoo rummun (jonka ääni on kohtuullinen, sen kestävät ehkä naapuritkin).
Takaisin ratikkaan ja Huopalahteen
Siniseen Kurkeen. Opalin lankoja en ennen olekaan päässyt hypistelemään ja pitihän niitä pari kerää (eivät ole petrolinvärisiä) ostaa ihan kotiin asti siliteltäväksi. Lisäksi sain lipun Kädentaito 2006 messuille. Mukavaa! Jospa syyskuun alussa pääsis taas hetkeksi ä-vapaalle...

Ratikkaan ja Korkeavuorenkadun Menitaan, josta lähti mukaan lisää petroolialpakkaa, addit ja virkkuukokeiluun silke-tweediä (linkin väri 18 on taas vähän tulkinnanvarainen..näytön asetuksista riippuen).

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

No ho, jopas olet ollut kerkiäväinen! Langanhimo taas kasvaa katsellessa kauniita keriä. On se kyllä kumma, että syksyn muotiväriä ei tunnu löytyvän millään.

valipala kirjoitti...

Niinpä. VV:ssä meinas että kyseessä on niin talvinen väri että sitä löytyis siks vaan villoista. Musta se olis ihan passeli väri puuvillaankin, vaikka Tennesseehen! Äkkiäkös sieltä Wooleista nakkais vähän väriä puuvillojen puolelle...