perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Lankaa maa(ilma)lta

tuli purettua tänään kassista kun reilun viikon reissusta kotiuduttiin.
Tukholmassa käväistiin ja neulontalistan database oli isoksi avuksi sikäläisten lankakauppojen etsinnässä. SirpaLeen blogista oli jäänyt mieleen että alpakkaa löytyisi edullisesti, joten pitihän tuolla This Side Upissa käydä... toteamassa että alpakan menekki oli ilmeisesti ollut niin sujuvaa että hintaa oli kannattanut nostaa (kerän hinta oli 41SEK ~ 4,5€).
Pinkki on jo hyvää vauhtia muuttumassa Branching Outiksi. Aiempi BO onkin marinoitunut jo hyvän aikaa hyllyssä. Ei ole vaan oikein napannut Nallen karheus viimeaikoina.








Salon kahdesta lankakaupasta tarttui mukaan alennuslankoja. Quickistä tullee pipo tai kaks ja Maijasta sukat. Saa nähdä mitä syntyy merinovilloista ja karvalangoista..

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Löysin viime yön pimeinä tunteina Anjalinille omat www-sivut http://personal.inet.fi/yritys/anjalin/. Pitikin mennä eilen kehumaan, ettei ole tarvinnut pikku-ukon tähden öisin valvoa vain seurustelumielessä...

valipala kirjoitti...

Kiva kun löytyi oikea linkkikin! Kiits :)

Jaksuja sinne.. Kyllä ne öiset valvontasessiot aikanaan häviää höyhensaarille.

Katjuska kirjoitti...

Joko sä olet sortunut helmitöihin? Mun tekisi mieli kokeilla korumaailmaa, mutten tiedä mitään. Perusetin ostin jo hätäisenä, nyt yritän opiskella jotta miten saadaan kaulakorua.

valipala kirjoitti...

Enpä ole. TOsi kauniita on kyllä näkynyt monien blogeissa!! Tuntuu vaan ettei tässä vaiheessa tule kauheasti koruja käytettyä, kun aina löytyy pienet sormet koruihin takertumaan.. tosi tiukasti :I